Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Tudom nem igazán ez a fórum irányúltsága de láttam egy két témát mikróval kapcsolatban.
Van olyan amit kifejezetten érdemes megvenni.
A most elpusztultban azt utáltam, hogy egy körívben melegítette az ételt. A tányér szélén már forrt az étel a közepe meg hideg volt néhány ételnél. Úgyhogy valami olyan kéne ami egyenletesen teríti a hullámokat.Inverteres biztos jó, de csak marha drágán van a Panasonic-tól.
Forgó tányér nélküliről hallottam már de látni nem láttam. Az árukereső oldalakon meg ilyenre nem lehet szűkíteni. Gondolom valami vagy nagyon jól terítik a hullámot vagy egy egy oldalról melegszik az étel.
Eddig nem grilles mikróm volt. Ugye ezekben nem nagyon szokott lenni grillrács? Egyelőre olyan képet még nem láttam mikróról amiben rácsot is mutattak.
Így elsőre ilyen Zelmer mikrót néztem ki. Ez a márka ér valamit.
Hasonl ár/méret kategóriában még vannak Electroluxok, Sharpok meg Daewoo-k.
Aktív témák
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged