Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainbowman
csendes tag
válasz
painkillerx #1 üzenetére
Szia, én is ezt keresem, így bukkantam a kérdésedre.
Válasz:
A fantomtáp az +48 voltos tápfeszültség, ami a kondenzátor mikrofonoknak kell, különben nem működnek. Így az at202-nak is kell!Asszem, hogy a SB X-finek van ilyen funkciója, tehát ha jól tudom el tudná látni táppal a mikit. Ha van ilyen funkció, azt onnan tudod meg hogy lesz hozzá ki-be kapcsolási opció, (a rendes dinamikus mikiknek ugyanis nem kell a tápfesz, sőt kár tönkre is mehetnek tőle!)
Viszont feltétlenül nézz utána, hogy a jack-dugaj melyik kimenetére mit kell kötni, mert agyonverheted a mikrofont ha rossz helyre jut a 48 volt! Tehát a miki XLR aljzatának és a hangkártya jack bemenetének összekötéséről infó kell! (én nem tudom)
Ha ezzel a hangkártyával akarod használni a mikrofont, akkor a mikrofon előerősítőt is be kell kapcsolnod a kártyán! Ez a régebbi SB kártyákon "booste 20 Db" címen volt feltüntetve és eldugva a keverőpultján.
VISZONT: Ha már egy ilyen szuper minőségű stúdió mikorofont vennél, akkor kár a SB kártya vacak előerősítőjével tönkretenni a hangképét! Stúdiótechnikában az egyik kritikus elem a mikorfon előerősítő, a jobbak 1 milliós áron vannak!
De van megoldás: ART Tube MP a neve, egy kicsi, elektroncsöves mikrofon előerősítő, az össze teszt és felhasználó el van tőle ájulva, olyan jó a hangja!
Én a Tajti musicnál vettem kemény 12.500.- ft ért (nem elírás!)Nos ezen van fantomtáp is, a dinamikus meleg csöves hangzás garantált és vonal szintű kimenetet ad, amit aztán bedughatsz a SB hangkártya vonal bemenetébe, így kihagytuk az előerősítőjét, így már jól fog szólni!!!
Mindezt tapasztalatból mondom, nekem is ilyen tube amp-om van, megérte megvennem!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Automata kávégépek
- Mobilinternet
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest