- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
Nah egész véletlenül megoldódott. A soundmax panelben elrejtev (de kurvára elrejtve) volt olyan opció, hogy front panel.
-
gergod
tag
bevandugva az alplapba
ill. az lehet, hogy kell neki +5V-s pinre is rádugni, csakmert a házhoz olyan kábel volt, ami három drótos, micpwr, meg micin, meg ground. Az alaplapon meg vagy egy +5v pin is.
A kábel is jó elvileg, 1 hetes a ház, és nem láttam rajta hibát. Nem lehet, hogy valahol be kell állítani, hogy ne a hátsó, hanem a front panelra küldje a jelet? Néztem a Soundmaxban, de nem láttam ilyet. -
gergod
tag
Nekem az a bajom, hogy akkor nem megy a mikrofon, ha bedugom a front panelbe a házamon, a fülhallgató műkszik a frontpanelban.
Ha hátra dugom, akkor megy, de én előre akarom. Alaplapi integrált soundmax (asusp4p800). Mit kéne tennem? -
Tottu
senior tag
Nah meg lett oldva a probléma! Ugyan azt csináltam amikor elromlott (semmit)
Ma egyszerűen jó lett.
-
Tottu
senior tag
Csatok!
Nekem is lenne egy problémám. A mai napig egészséggel használtam a mikrofont nem volt semmi baja. Ma délután már beszéltem vele egyszer akkor jó volt. Kb 2 órára rá megint bekapcsoltam a gépet... TS-t elindít és köszönök a haveroknak. Senki se hall csak én hallom őket. A hangkártyám SB 5.1 Live, a mikorfon pedig egy szimpla talpas mikorfon. Már megnéztem minden beállítást de nem akar semmi jelet se fogni. Megnéztem a hangrögzítőt hogy ott észlel-e vmit nem, MSN-nél sem. Ötlet? -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy SpeedLink SL-8730 típusú mikrofonos fejhallgatót. Bővebben: link Két dugója van: mic-in, headphone-out.
Az a problémám, hogy az asztali gépemben tökéletesen működik.
Viszont bedugom a notebookba (Asus L3400), abban pedig nem jó.
A fülhallgató része oké, hallom a hangokat. De a mikrofon része a notiban valamiért nem működik.
Újabb drivert nem találtam a hangkártyához (Crystal WDM Audio Codec).
Ebben várok valamiféle segítséget!
[Szerkesztve] -
Brumi
senior tag
Milyen alaplapod/hangkártyád van?
Csak azért kérdezem, mert sokszor az 5.1-es hangkariknál a mikrofonbemenetre van kinyomva a center vagy a két hátsó. Ha az így van beállítva, akkor ki kell szedni onnan is a pipát. Nekem a soundstormnál volt hasonló problémám és ez megoldotta.
[Szerkesztve] -
[-HERO-]
senior tag
Nos kértem kölcsön egy mikrofont egyik havertól,nem működött azt hittem,hogy rossz,most vettem eggyet magamnak ez sem működik 10 perce vettem,erre már nem hiszem azt,hogy rossz
Valaki írja már le hogy mi lehet a baj?Az össze létező beállítást megnéztem hangerők feltúrva némító pipa kiszedve jártam már mindehol,de nem akarja megadni magát
Plííííz Help!Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest