Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
stellaz #1338 üzenetére
Egy ilyen jó lehet?
Behringer SL-75C Dinamikus hangszermikrofon - Muziker
Illetve ehhez elég ha veszek egy mikrofont + egy xlr - 6.3 mikrofon kábelt és ennyi?
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Van egy hangártyám 6.3-as mikrofon bemenettel, ehhez keresnék mikrofont, amivel a gyerek zenélést jó minőségben tudom rögzíteni (harmonika és melodika). Használt is szóba jöhet, nem akarok sokat költeni, nem studióba lesz, de nyilván jobbat szeretnék, mint a telefon. Van itthon egy BOYA mikrofon, de annak 3.5 jack csatija van és baromi halkan vesz fel telefonra.
Köszi, ha tudtok segíteni.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Boy MM1 mikrofont, hogy tudjam rögzíteni a telefonnál jobb minőségben, ha a kisfiam zenél. Működik is, de baromi halk a felvétel, pedig közelről veszi az egyébként elég hangos hangszert. Jack csatin keresztül telefonra van rákötve a Boya saját alkalmazásával (nem minden alkalmazás ismeri fel sajnos).
Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Kisfiam játszik hangszeren és ezt szeretném néha egy kicsit jobb minőségben rögzíteni, mint a telefon mikrofonja.
Tudtok valami alacsony költségvetésű megoldást javasolni, ami telefonnal is működik? Telefonon van Jack és usb-c csatlakozó, androidos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest