- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko32
tag
Szia!
Pozi az nagyon nagyon közeli a mikrofonhoz, köztünk a táv kb. 1m. (Nem valami sok, tudom)
Érzékenység le van véve. Egyébiránt már össze-vissza lett tuningolva a gyikrofon, 2 féle program van egymásba tolva, szóval finomhangolás megy, viszont most "megjavult" cimszóval valami történni fog...
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Pályakezdőként jön ez a remekbeszabott kérdés, amire úgyis tudjuk a választ, de a remény...
Vásárolva lett stream célra egy Auna CM003-as mikrofon, hozzá egy Behringer TUBE Ultragain Mic 200-as előerősitő. Kábelek jó minőségűek!
A történet a következő: párom szeretne játszogatni mr. Twitchen, azonban én, az öldöklő állat hangja belehallatszik a felvételbe. Véres verejték folyik a szomszéd asztalnál, a sirás, kiégés szélén állás, stb.Orvosolható-e valamilyen módon az én hangom szűrése, vagy karton dobozból kéne "Ezt a keritést" felépiteni.
Ötleteket, javaslatokat nagyon köszönjük, természetesen interaktiv lenne a buli, ami tipp jön, azonnal tesztelésre kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest