Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Subi77
csendes tag
Kicsit megkésve, de köszönöm a válaszodat.
Lenne egy fogósabb kérdésem: van olyan mikrofon, ami képes kb. mindent rögzíteni, ami az emberi fül számára hallható? Úgy értem függetlenül attól, hogy közelről vagy épp távolról érkezik hang.
A felettem lévő lakó gyakran dübörög és pont ezt a frekvenciát valahogy ignorálják a mikrofonok, ami egy jogi eljárás esetén nem kecsegtet semmi jóval... Ugyanez van az üvöltözésével: én értek minden szót, de a mikrofon csak a csendet rögzíti.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest