Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Ez a trust egy kicsit drágább, de elég fullos
-
nuke7
veterán
Hát két ( három ) észrevételem van:
1) szerintem az állvány nagyon drága és felesleges is az USB kabel miatt - 6 ezer forintért már lehet ugyanilyet venni
2) szerintem a 6 ezer forintos pop filter is nagyon drága, ilyesmit max fele ennyiért vennék, de alapvetően jó mikrofon beállítással nincs is rá szükség... ( esetleg egy szivacsosat tennék a mikire ha nagyon kell)
3) Hogy fogod az esi mayat összekötni a hangfaladdal? Vagy csak fejest használsz majd?
-
nuke7
veterán
popfilterből szerintem amit először találsz megteszi, azt nem kell túlbonyolítani.
Scissor arm-ból meg olyan vegyél amin 5/8-27 vagy 3/8-16 menet van, szerintem az is pár ezer forintból megvan. (max 5 talán)30 körül alzáról tudsz rendelni ESI MAYA-t ami tuti jó lesz neked pl.
(én behringer um2-t használok ami kb. ugyanannyit tud de ennyire minőségi cucc, az kifejezetten budget)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged