- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Ez a trust egy kicsit drágább, de elég fullos
-
nuke7
veterán
Hát két ( három ) észrevételem van:
1) szerintem az állvány nagyon drága és felesleges is az USB kabel miatt - 6 ezer forintért már lehet ugyanilyet venni
2) szerintem a 6 ezer forintos pop filter is nagyon drága, ilyesmit max fele ennyiért vennék, de alapvetően jó mikrofon beállítással nincs is rá szükség... ( esetleg egy szivacsosat tennék a mikire ha nagyon kell)
3) Hogy fogod az esi mayat összekötni a hangfaladdal? Vagy csak fejest használsz majd?
-
nuke7
veterán
popfilterből szerintem amit először találsz megteszi, azt nem kell túlbonyolítani.
Scissor arm-ból meg olyan vegyél amin 5/8-27 vagy 3/8-16 menet van, szerintem az is pár ezer forintból megvan. (max 5 talán)30 körül alzáról tudsz rendelni ESI MAYA-t ami tuti jó lesz neked pl.
(én behringer um2-t használok ami kb. ugyanannyit tud de ennyire minőségi cucc, az kifejezetten budget)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest