- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Ez a trust egy kicsit drágább, de elég fullos
-
nuke7
veterán
Hát két ( három ) észrevételem van:
1) szerintem az állvány nagyon drága és felesleges is az USB kabel miatt - 6 ezer forintért már lehet ugyanilyet venni
2) szerintem a 6 ezer forintos pop filter is nagyon drága, ilyesmit max fele ennyiért vennék, de alapvetően jó mikrofon beállítással nincs is rá szükség... ( esetleg egy szivacsosat tennék a mikire ha nagyon kell)
3) Hogy fogod az esi mayat összekötni a hangfaladdal? Vagy csak fejest használsz majd?
-
nuke7
veterán
popfilterből szerintem amit először találsz megteszi, azt nem kell túlbonyolítani.
Scissor arm-ból meg olyan vegyél amin 5/8-27 vagy 3/8-16 menet van, szerintem az is pár ezer forintból megvan. (max 5 talán)30 körül alzáról tudsz rendelni ESI MAYA-t ami tuti jó lesz neked pl.
(én behringer um2-t használok ami kb. ugyanannyit tud de ennyire minőségi cucc, az kifejezetten budget)
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest