- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Ez a trust egy kicsit drágább, de elég fullos
-
nuke7
veterán
Hát két ( három ) észrevételem van:
1) szerintem az állvány nagyon drága és felesleges is az USB kabel miatt - 6 ezer forintért már lehet ugyanilyet venni
2) szerintem a 6 ezer forintos pop filter is nagyon drága, ilyesmit max fele ennyiért vennék, de alapvetően jó mikrofon beállítással nincs is rá szükség... ( esetleg egy szivacsosat tennék a mikire ha nagyon kell)
3) Hogy fogod az esi mayat összekötni a hangfaladdal? Vagy csak fejest használsz majd?
-
nuke7
veterán
popfilterből szerintem amit először találsz megteszi, azt nem kell túlbonyolítani.
Scissor arm-ból meg olyan vegyél amin 5/8-27 vagy 3/8-16 menet van, szerintem az is pár ezer forintból megvan. (max 5 talán)30 körül alzáról tudsz rendelni ESI MAYA-t ami tuti jó lesz neked pl.
(én behringer um2-t használok ami kb. ugyanannyit tud de ennyire minőségi cucc, az kifejezetten budget)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged