- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #584 üzenetére
Villanyszerelő képzés, és nem igazán tudom elképzelni, hogyan tudja majd így kivitelezni.
Ha ehhez az adott intézmény rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel, emelem kalapom.#583 nuke7 akkor EZ a választék?
-
Speeedfire
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #437 üzenetére
DC-re, vizsgára bőven jó lesz.
Nekem egy sima 5-6e ft-os BM800-as van, hozzá egy ikeas állvány. Szerintem teljesen jó a hangja.
De ha nagyon be akarsz fektetni, akkor rode, sennheiser a kulcsszó. -
nuke7
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #435 üzenetére
köszi, ezt bóknak veszem
-
nuke7
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #433 üzenetére
az annyival jobb, hogy közelebb tudod magadhoz tenni - mert kábeles - és így tudsz halkítani rajta de több háttérzaj lesz vele mint a Yenkee-vel. (nekem a nagy samson zajosabb sajnos mint a bm-800 pl.)
-
nuke7
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #431 üzenetére
nem rossz a samson se, de ha semmilyen felszerelésed sincs, akkor a Yenkee a jobb választás szerintem, és alza-n olcsóbb is.
samson is jó, de be fog engedni minden háttérzajt, tehát az csak akkor ajánlott ha nagyon halk környezetben tudod használni. De ha nem egyedül laksz vagy nem nagy házban akkor én nem azt választanám.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #430 üzenetére
Vagy esetleg ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest