- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi1979
csendes tag
Vásároltam egy közel 3000 Ft-os Philips SBC MD110 mikrofont. Videót szeretnék felvenni a számítógépen amire beszédet mondanék rá. A webkamerámban van mikrofon ami megfelelően hangos, de nagyon zúg, és recseg. 600 Ft-os asztali, vagy csíptetőset sem mertem venni, sőt ajánlották hogy 2000-3000 Ft környékén vásároljak.
Találkozott már valaki ilyen típussal és azzal a problémával, hogy nagyon halk? Az msn még hangklippet sem készít, a Vezérlőpultban teszteléskor max az hallatszik a hangszóróból ha ütögetem, a beszéd nem. A videókészítő programnál pedig, ha az elkészült videót visszanézem, teljesen fel kell vennem a hangerőt és akkor talán egy kicsit hallatszik a hangom.
Gyárilag rossz lehet vagy én nem figyeltem oda valamire?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest