- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi1979
csendes tag
Igen így ahogy írod és nagyon nagyon halk, még nem dolgoztam ilyesmivel, közben már kaptam tanácsokat ezzel kapcsolatban. Dinamikus mikrofont erősítőre kell kötni és mondjuk karaokéhoz használni, számítógépes célra pedig kondenzátor mikrofont kell venni. Köszi a választ!
-
imi1979
csendes tag
Vásároltam egy közel 3000 Ft-os Philips SBC MD110 mikrofont. Videót szeretnék felvenni a számítógépen amire beszédet mondanék rá. A webkamerámban van mikrofon ami megfelelően hangos, de nagyon zúg, és recseg. 600 Ft-os asztali, vagy csíptetőset sem mertem venni, sőt ajánlották hogy 2000-3000 Ft környékén vásároljak.
Találkozott már valaki ilyen típussal és azzal a problémával, hogy nagyon halk? Az msn még hangklippet sem készít, a Vezérlőpultban teszteléskor max az hallatszik a hangszóróból ha ütögetem, a beszéd nem. A videókészítő programnál pedig, ha az elkészült videót visszanézem, teljesen fel kell vennem a hangerőt és akkor talán egy kicsit hallatszik a hangom.
Gyárilag rossz lehet vagy én nem figyeltem oda valamire?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged