Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi1979
csendes tag
Igen így ahogy írod és nagyon nagyon halk, még nem dolgoztam ilyesmivel, közben már kaptam tanácsokat ezzel kapcsolatban. Dinamikus mikrofont erősítőre kell kötni és mondjuk karaokéhoz használni, számítógépes célra pedig kondenzátor mikrofont kell venni. Köszi a választ!
-
imi1979
csendes tag
Vásároltam egy közel 3000 Ft-os Philips SBC MD110 mikrofont. Videót szeretnék felvenni a számítógépen amire beszédet mondanék rá. A webkamerámban van mikrofon ami megfelelően hangos, de nagyon zúg, és recseg. 600 Ft-os asztali, vagy csíptetőset sem mertem venni, sőt ajánlották hogy 2000-3000 Ft környékén vásároljak.
Találkozott már valaki ilyen típussal és azzal a problémával, hogy nagyon halk? Az msn még hangklippet sem készít, a Vezérlőpultban teszteléskor max az hallatszik a hangszóróból ha ütögetem, a beszéd nem. A videókészítő programnál pedig, ha az elkészült videót visszanézem, teljesen fel kell vennem a hangerőt és akkor talán egy kicsit hallatszik a hangom.
Gyárilag rossz lehet vagy én nem figyeltem oda valamire?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest