- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitoker
csendes tag
A fórumon találkoztam ilyen hibával.
Kolléga vett egy athlon 3200+-ot Előtte egy tb 2200+ volt neki. És ennek a hűtését rakta rá. Induláskor mindig lefagyott neki az első pillanattól.
Másnap fórumon oldották meg neki a gondját.
Gyakorlatilag kevés volt neki a hűtés azért áll le neki mindig.
Hőleadó zsír van? Hűtőbordák nem retkesek? venti pörög rendesen?Szerintem az amd-knél elég kicsi a hőátadó felület. És mindig zabos voltam ha már 50 fokon ment a cucc
-
Rive
veterán
A probléma lehetséges okai, gyakorisági sorrendben:
- Elkoszolódott procihűtő, kiszáradt hővezetőpaszta
- Döglődő alaplapi kondik
- Döglődő tápOlyat, hogy ténylegesen egy proci dobta volna fel a pacskert, még nem láttam. De egy másik gépben ez ugye könnyen ellenőrizhető.
Néhány tévhit:
- A kondidögledezés sajna nem mindig jár együtt a puposodással.
- Ha néhány dög kondi akad egy lapon, akkor azon a lapon az összes kondit le kell cserélni. Ez alól csak néhány kivétel van, de az meg hozzáértő dolga. És kivétel esetén is a döglődőhöz hasonló fajtájúak mindig cserére szorulnak. -
Mz/ts250@300
tag
Ha látszolag nem is puposak a kondenzátorok attol még lehetnek hibássak ,ezek egy idő után kiszáradnak és nem alkalmasak ellátni a feladatukat
A csipszet is megér egy ujra pasztázást (hátha)de én 80%azt mondom,hogy kondi .
Elöbb utobb alapjáraton is elkezd fagyogatni.ujraindulni. -
Mz/ts250@300
tag
Pontosan milyen prociról van szó?
Állitolag a Northwood p4-ek ezeknek is föleg egy bizonyos revizioi,öregettek igy el a+fessz által.
De én is inkább a kiszáradt kondikra (alaplap.táp)gondolok ,elöször probáld meg más táppal a rendszered ha igy is fagy akkor egy másik proccal a lapott. -
mycso
veterán
Ismerős a helyzet.
Tényleg vagy púpos kondik, vagy "öregedő processzor".
Nekem a másodikhoz volt szerencsém már...Egy bizonyos fesszel, egy bizonyos frekvencián használtam, aztán egyszer csak elkezdett rosszalkodni majd nem indult (a megoldás nálam is hasonló volt1, vagy több fesz, 2, vagy kevesebb fsb...)
-
Hiába gyanakodnak rá (lehetne az is a hiba), de ha egyszer az ember a processzort nem az előírt feszültségen használja, hanem magasabban, akkor bizony a processzorban visszafordíthatlan károsodások mennek végbe... Hogy ez miért van, ne kérdezd, de pár embernél már találkoztam ezzel a hibával...
Nemhiába hirdetik egyesek úgy a termékeiket (használtan itt az aprók között), hogy "sosem volt húzva"...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest