Aktív témák
-
Már a GF256 GPU-k is ilyenek voltak, én csak pasztát raktam a hűtő alá, és úgy is jó volt. Csak éppen a ráragasztott bordát volt nehéz lepattintani róla...
-
supercow
őstag
nem lett volna egyszerűbb bekenni pasztával és kitölteni azt a hatalmas rést?
-
papppage
csendes tag
Hi
Miután 2 napig szivattam magam, és sikerült a problémát megoldani, gondoltam közkincs tárgyává teszem a megoldást.
Adva van egy működő, stabil rendszer, ami egyszer csak elkezd fagyni Serious Sam 2 alatt. Van hogy 5, de van hogy 20 perc után. A játék OK, a géppel normál, webes használat mellett nem volt semmi gáz. A videokártya Leadtek Gef4mx440.
Lényeg, a lényeg egyszer levettem a hűtőbordát, és alatta a következőket láttam:
a GPU tokozása a szélén magasabban volt, mint a mag (core) középen.
A HŰTŐBORDA NEM FEKÜDT FEL A PROCIRA. :DD
Pg
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- További aktív témák...
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest