- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
MasterMark #600 üzenetére
Tovább is olvastad, vagy csak ezt a bekezdést?
-
dbius
veterán
Örülök, hogy sikeres volt az újraélesztés
Végre!!!
Ez alatt az egy hét alatt döbbentem rá igazán arra, hogy az elmúlt ~húsz évben, amióta rendszeresen látogatom az oldalt és az egyes topikokat, mennyire távol kerültem más oldalaktól, fórumoktól, ahol - bár adott esetben regisztrálva is vagyok - nem is nagyon jelentkeztem be, esetleg csak offline, read-only módban olvasgattam, ha egyáltalán meg is fordultam.
Eléggé meglepődtem azon - ahogy mások is említették -, hogy ez idő alatt nem nagyon találtam a helyem a neten, mert pl. apróhirdetéseket máshol nem nézegetek, ha nézek is vásárolni nem vásárolok, de valójában a fórum volt az, amiről úgy éreztem, hogy hiányzik.
Facebookot ha csak tehetem kerülöm, messenger szintjére limitálva használom. Ez alatt az egy hét alatt viszont ránéztem párszor, mert arról is mástól értesültem, hogy ott is fent vagytok
de ami ott ment sok hozzászólásban, azt valahogy egyszerűen szégyen volt még látni is...
Szintén megdöbbentő volt számomra olvasni azt, hogy pl. egy másik közösség, a hup.hu fórumán is mi ment ez alatt. Ott is regisztrálva vagyok 1x éve, de alig párszor jelentkeztem be, ott is inkább read-only üzemmódban tájékozódtam az évek során. Eddig többre tartottam azt a közösséget, de az ottani hozzászólások egy része számomra felfoghatatlan, mint ahogy az is, hogy láthatólag semmilyen moderáció nem történik.
Azt gondolom, hogy ilyenkor az olyan (fentiekben említett) hozzászólásoknak nincs helye. Lehet kritikát megfogalmazni, de a maga módján és olyan stílusban, ami nem megy a személyeskedés szintjére és nem bántó semmilyen tekintetben sem. Ezzel csak hátráltatjuk a dolgokat, de megoldani biztosan nem fogjuk: ilyenkor a megoldást kell keresni és ahol lehet, segítő kezet nyújtani.
Teljesen mindegy a történtek szempontjából utólag, hogy mi és miért történt, de csak abban a vonatkozásban, hogy MÁR megtörtént a baj, ami, mint kiderült nem visszafordítható, de részlegesen szerencsére elhárítható volt.
Azt gondolom, hogy nem csak a felhasználók és a máshol is különböző véleményeket megfogalmazó személyek vonták le a konzekvenciát a történtekből, hanem a PH teljes stábja is és remélhetőleg a későbbiekben, ha a prioritások már megengedik, akkor megismerhetjük mindazokat a további pontos technikai részleteket, amik fontosak lehetnek a történtekkel kapcsolatban, hogy abból - aki szeretne- okulhasson.
Köszönöm a fáradozásotokat, hogy talpraállítottátok a rendszert, én is beléptem a prémium felhasználók táborába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest