- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
-Skylake- #786 üzenetére
Ahogy előttem írták, most a költözés a prioritás az köti le az idejüket energiájukat utána ígérték egy cikket a történtekről, plusz most még azért sem szerintem, mert többször is említették, hogy biztonsági okok miatt az élő, mostani szerverről nem akarnak semmi infót kiadni, anélkül meg nehéz cikket írni, hogy nevesítenék az alkatrészeket esetleg.
-
PitLee
őstag
válasz
MasterMark #730 üzenetére
szerintem
Mivel elvileg a jelenlegi rendszeren már vágják a centit és egy másik környezetbe költöznek így hiba feltárás ilyen szempontból nem égető.
Ami miatt fontos lehet, hogy ha esetleg nem csak hardveres hiba volt hanem valami eljárásbeli nehogy megismétlődjön. -
PitLee
őstag
Amúgy ez érdekes, mert most olyan oldalak, mint a Kezdő fotósok, vagy az Óvodások homokozója pl pik-pak betöltődik, előtte az új procival meg 10-en másodperc volt mire betöltött minden képet, ikont nyavalyát, egy idő után másik lapon nyitottam meg mert rossz volt nézni a szenvedést, én azt hittem, hogy öregszik a rendszer majd megújítják erre (számomra) most kiderült, hogy az már az új volt.
Hogy ez tekinthető előjelnek azt nem tudom. -
PitLee
őstag
Mi volt az, csak nem egy kijelzőhibás TV ?
-
PitLee
őstag
Rock and rollosan ez úgy nézet volna ki.
Facebook videó post :
Bocsi felhasználók valamiért a kör email nem ment ki, de
(ekkor Wombat hátranéz a tagok ujjukkal mutogatják, hogy 10)
legalább egy hétig nem leszünk elérhetőek, mert
(a tagok mutogatják fel-le mutogatnak a kezükkel)
lehúzzuk a roló . . .
(a tagok egyre csak mutogatnak a fal felé fordulva)
bocsánat, kifestjük a szerver szobát, addig is jó pihenést kíván a PH stábja !
Amúgy az YT autó felirat valami másról szól, mint amit kommunikáltok és még Wombat ikertesója is bejött
-
PitLee
őstag
-
PitLee
őstag
Pár embert nem is értettem, amikor már szinte amerikai jogi szinten (macska a mikróba) követeléseket fogalmaztak meg, pedig itt az ÁSZF az iránymutató.
Ha abban az szerepel, hogy a 24/7, redundáns szerverpark, 24/7 felügyelettel, azonnali pénz visszafizetés és kutyafüle, akkor lehet rágni az ajtó sarkát, de jelen esetben szó sincs ilyen feltételekről, csak kósza lázálmokról. (meg a "HA. keresztül élek és egy hét kiesés már necces anyagilag")#448 Plazmacucci
Ott volt pár elgurult elme, itt nem tudtok bannolni szövegekkel, irreális elvárásokkal, mert nem megy a HA és az neki anyagi kiesés.
Volt olyan amikor épp írni akartam az embernek, hogy azért ez már kicsit irreális és pont, akkor törölték a hozzászólását, volt adok kapok rendesen.
Volt sok jó szándékú, megértő, drukkoló fórumozó is + még sokan (köztük én is egy darabig) akik bejelentkezés nélkül olvasták a friss híreket, kommenteket. -
PitLee
őstag
Tudom más tészta, de a "félóra alatt mentésből újra megy" embereknek.
MBH
"Bankunk informatikai rendszereinek korszerűsítése érdekében 2025. július 31-én részleges bankszünnapot, 2025. augusztus 01-03. között pedig egybefüggő teljes bankszünnapokat tartunk."
Gondolom hardvereket is cserélnek, de azért na egy pénz intézetnél sem megy úgy, hogy egyik kapcsoló le másik fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest