- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Andor.1965 #860 üzenetére
Nem mentem, kollégám az utcában lakik.
Akkor az már sokkal jobb. -
válasz
Andor.1965 #860 üzenetére
a cégnek nincs külön telephelye. egy 3 hetes friss társasági szerződést most gyorsan átnéztem, hogy megkukultam-e (a megidézett szakmának, előre is: székhelyet fogunk váltani még idén, mert kollégánk és cégtársunk meghalt, és a szóban forgó ingatlanból elvisszük a céget. a társasági szerződés is ezért frissült most).
viszont a kúgelben keresgélve a nagy szent ai kiad egy korábbi telephelyet, talán arra gondolhattál. ott sem volt soha a szerver. bár a szakma biztos másképp tudja, de a szerver egy szerverteremben csücsül, jópár másik szerverrel egyetemben, sokkal inkább a victor hugo irányában.
részemről vége a reggeli topikműszaknak.
-
bambano
titán
válasz
Andor.1965 #847 üzenetére
Az zajlik, hogy egy rakás fotelszakértő még azt sem olvasta el, amire válaszol. A negatív kommentek zömén jól látszik, hogy sem a valósághoz, sem a leírtakhoz nincs köze, a kommentelő lázálmairól nyilatkozik. Az úgynevezett "szakma" pontosan "tudja", hogy mi zajlik úgy, hogy semmihez nincs hozzáférése?
Meg az zajlik, hogy mindenki prejudikál, azt mondják a foteladminok, hogy azért, mert bekövetkezett egy esemény, akkor a ph! már biztosan nem ért hozzá, be kell hozni külsősöket, akik majd sokkal jobban fogják érteni helyi tudás nélkül azt, amit a ph-sok 25 év alatt összeboronáltak alkalmazásban, kódban, helyismeretben.
MARHASÁG.
-
válasz
Azt látom, hogy pontosan tudja.................
(ijesztő számomra, ha elmentél a kft. székhelyére, hogy meghazudtold a ph-t. de ha csak streetview-n néztél utána, tulajdonképpen az is)
-
válasz
Mármint, a pszichiáter szakma, hogy nálad mi?
Mert nekem más már nem jut eszembe, olvasva ezt a rinyát. -
válasz
Andor.1965 #845 üzenetére
Trollkodást be lehet fejezni.
-
válasz
Nem, qrvára nem az, lyézusom. Ne haragudj, de ez vicc.
-
Cifu
félisten
válasz
Javaslat: friss reggel ne lehessen hozzászólni Logout bejegyzéshez.
-
válasz
Andor.1965 #837 üzenetére
Ezért megérte regisztrálni...
-
válasz
Andor.1965 #837 üzenetére
Nem is egy van belőle, és hát de, qrvára elindult.
Nem "instant bukta van", de szemmel láthatóan van rá igény, hogy legyen.
Már csak ezért sem szeretnénk ezt az ilyen igényű kollégákkal, publikusan, pellengérre állítva űzni, úgy, hogy időnk, energiánk sincs rá.
Utolsó posztom volt a témában
(abban az egyben értünk egyet, hogy megbántam, hogy próbáltam megfelelni a kollégának és valami infót adni egyáltalán -- persze nem azért, amire te akarod kifuttatni)
-
válasz
Andor.1965 #442 üzenetére
fogalmam sincs, hogy mik a válaszok ezekre a kérdésekre, ehhez csomó rendszergazdai input kellene nekem (és egyelőre a szűkös időkerete az új setuphoz kell, és a költözéshez is kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest