- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
definició kérdése ...
pl. a hozzászólásokhoz kapcsolódó metaadatok, ( IP-cím, a hozzászólás időpontja, vagy a böngésző azonosítója ) személyes adatnak minősülhetnek, mivel ezek alapján a felhasználó azonosítható lehet.
de majd megnézem, hogy mit raktak a mentésbe.
és a prohardver.hu - hogyan értelmezi GDPR-t. -
"Egyébként *SZERINTEM* ott egy rendkívül toxikus környezet alakult ki, ahol pár ember folyton hmcs-nek hiszi magát, a főnök meg ezt élvezi. Itt is elkezdődik néha hasonló, csak itt azonnal elvágják a moderátorok a vitát, ott meg szinte bátorítják az usereket. Egyébként meg szakmailag nagyjából nulla az egész portál."
Pontosan emiatt hagytam ott őket kb 10 éve
-
-
pdr755
aktív tag
Az mindig is világos volt számomra (pedig szökőévente egyszer látogatom azt az oldalt) hogy a közösségük egy része számára a politikai-ideológiai aktivizmus hangsúlyos volt, akár az volt _a_ hangsúlyos.
De az oldal vezetői is ugyanezt képviselik?
Ennyire nem vagyok benne, mondom igen ritkán látogatom őket.
Update: láttam az utolsó hsz-ed, hát érdekes, azt gondolná az ember hogy egy felnőtt már elmozdult erről a 16-18 éves reddit/4chan troll színvonalról... -
az egy együttműködési koncepció, egy lehetőség volt, nem "engedni" lehetett volna, hanem élni vele. ezen felül a mi portálunk sem omlott porba, ezen felül meg akkor jobb is, hogy nem látom ezeket, mert ezt még békeidőben is nehezen nyelem le. ja, és mindez 15 évvel ezelőtt.
sosem értettem az ilyen remote utálatot, erről meg még csak nem is tudtam.
update: Apollyon: miiiiii? teljesen nyilvánvalóan nem egy fórumnak szánt email, a publikumnak kirakva koncként? wtf?! na, most viszont már ideges vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest