- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
moonman
titán
pcland-tól átlag heti két alkalommal vásárolunk, csak ajánlani tudom én is! :)
-
BobMaster
senior tag
Elkerülném a reklám látszatát, de tiszteletreméltó andorpapa kolléga most írt cikket a középkategóriás házakról a PC Magazinban. Kötelező olvasmány... :D
-
haris
őstag
Egyetértek.
Én is a Casetek házakat javasolnám , azon belül is a 1016-os modelt. Ez már 7500Ft(kb 6000+Áfa) -ért elvihető.
Könnyen szerelhető, tágas, jól szellőző házikó. (Ráadásul nekem tetszik is)
Ha ehhez veszel itt a PH!-n egy jó minőségű használt tápot, akkor egy bolti márkás táp árából kijössz házzal együtt.
pl:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=80312&arc=f[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=82309&arc=f[/L]
Üdv haris -
e=mc²
őstag
Pcland rulz akár egyéni, akár üzleti, de sulinetes vásárláshoz is!
Csak ajánlani tudom :) -
xuldar
addikt
A leggyorsabb Pata winyó most a Hitachi Deskstar 7K250 sorozata. Nekem is ilyen van. Az IBM winyómra mindig 38-40MB/s -mal másoltam oda-vissza. A mostani Barracudára 25-33 a jellemző.
Ha gyorsat és halkat akarsz, akkor Hitachi, ha halkat és hűvöset, akkor Samsung a javasolt, vagy Barracuda. Megjegyzem, a halacskám rackben csücsül, és néha nem léehet megfogni, annyira forró. -
Horbal
őstag
Basszus veszek egy codegen-t, és kib@szkom a chieftec-et:))
-
Dassler
őstag
nekem is Codegen van 400-as már két éve, igaz, szünetmentesről megy. Nekem semmi bajom vele. De ha biztosra akarsz menni, akkor inkább egy márkás táp, mint ahogyan itt javallották.
-
Mazka05
őstag
Nekem is Codegenem van nincsen vele semi megyminden rendesen van még a gépbe 2 cd rom +3 hütö + 1 wincsi hütö és ennyi semi gond nincsen de athlon 64-re más tápom lesz! :))
-
busman
veterán
Inkább a samsung vinyót ajánlom a maxtorom sokkal jobban melegszik.
-
ciao
senior tag
nekem az egész gépemet magával rántotta 1 ilyen codegen még USB-s bill-em és ps/2-es egerem is meghalt
az aláírásom is ezt a megrázó élményt idézi
[Szerkesztve] -
Horbal
őstag
Puszi?! BÁHHHAMM dász iszt fántásztis LOL :D
-
ftpmuki
csendes tag
Tényleg jó hely a PC-LAND! Tegnapelőtt rendeltem egy Logitech Z-560 hangfalat, és másnapra már meg is jött. Pedig 22 KG!
Bye: Ftpmuki -
djtörök
senior tag
:DDD
-
Horbal
őstag
300 W amúgy is igen kevés-tápon ne spórolj, mert horror dolgokra képesek, még az is lehet, hogy az egész gép megtér az örök bitvadász mezőkre...
Ne kockáztass, vegyél jó tápot, táptotyik meg van bőven nézgelődjél :) -
törölt tag
más de kapcsolódik :)
új vinyót készülök venni, és bár itt is van sok topic, hogy miért melyik jó, nem'tok dönteni. :) Ti mit javasoltok? -
Horbal
őstag
Mert codegen=kodegenny már bocsánat, de nagyon trééé cucc, elnézést!!!
-
Onizuka
tag
Hi!
Találtam ezt a Pcland nevű online boltot ahol elég jó áron vannak a dolgok, de vásárlás előtt feltételnül ki szeretném kérni a véleményetek. Mert ugyan nem vagyok hülye a témához, néha azért elbizonytalanodom.:)
ABIT KV8 18620
CODEGEN 6102L-CA P4 300W ATX 7160
athon 64 3000 33000
2db PQI 512MB PC3200 DDR 36800
2db MAXTOR 160 GB 7200rpm 37000
videokari van.
Szóval ez igy működőképes lenne együtt? Azért vennék két vinyót, hogy tudjak raidelni. Ugye menni fog?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xbox One
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest