- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Újabb kérdés.. Tegnap csatlakoztattam a gépemhez, tök faszán felismerte, emnt az MS activesynch is.. Ma meg fel sem ismeri a pda-t, drievrt kér.. Mit lehet tenni? VVan ezekhez az eszközökhöz egy egységes driver?
-
X-COM
nagyúr
a gyártótól kell megkérdezni, hogy mennyi az annyi, ha egyáltalán foglalkozik ilyesmivel.
az ms nem foglalkozik ezzel, a gyártókra bízza, hogy milyen rom-okat gyártanak le.
A nem hivatalosokat meg úgy hekkelgetik össze.
A linkelt szoftverből letölthető demo, én spec. nem használtam a szoftvert nyelv módosításra, igazából a magyar t9 miatt vettem meg. -
mr_ricsi
veterán
Honnan lehetne megtudni, hogy a mobil Media Player 9 milyen video és audio formátumokat (kodekeket) tud lejátszani?
-
ra^ven
senior tag
-
X-COM
nagyúr
hivatalosan a gyártóknál kell keresni a frissítést.
ha ilyen nincs, akkor hekkelgetők át szokták ültetni a különböző eszközökre, már amelyikre lehetséges, ezt meg nem itt kell keresni.
de olyan nincs, hogy feltelepítem a setup.exe-vel windows mobile 2003se-t az akármilyen pda-ra, ez ennél bonyolúltabb.
[Szerkesztve] -
ra^ven
senior tag
Nem tudom itt lehet -e kérdezni, hol lehet beszerezni ilyet ingyen vagy lehet e ingyen letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest