- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
A host OS-re telepítsd a loopback adaptert, majd a Virtual PC-ben az OS hálózati beállításainál valamelyik adapternél állítsd be a Microsoft Loopback Adapert. A host OS-nél nyomj egy ipconfigot és nézd meg milyen ip címet és hálózati maszkot kapott a loopback adapter. (pl. 169.254.131.40 / 255.255.0.0). Utánna bootold be a guest OS-t és a hálózati tulajdonságoknál állítsd át manuálisra az IP címet és a hálózati maszkot (pl. 169.254.131.41 / 255.255.0.0). így már a megadott ip címeken el kell hogy érje egymást a két gép.
-
mycso
veterán
Közben megtaláltam/rájöttem ám hiába...nem láta egymást a 2 rendszer...
Viszont a net továbbra is működik mind2 alatt.
A virtuális rendszer alatt a net kb. 2-3x lassabb és 3-4x nagyobb a pingje....Ha direktben csatlakozok (mint ahogyan fentebb leírtam) akkor annyit mér amennyit kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest