Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUmenetke
tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Én egy ideig 4-est használtam (i5 8gb), alap szintű java fejlesztésre, ez Viusal Studiot jelent, mellette jó pár chrome ablak, elengedhetetlen spotify, miközben meghajtott egy külső monitort is.
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék.