- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Két hete használom a Pro3-am. Az enyém i5 és a 256GB SSD-s verzió. Munka mellett jegyzetelésre is folyamatosan használom. Próbálom minden funkcióját kihasználni. Igazából semmi kivetni valót nem tudnék róla mondani. Mintha időnként nehezen csatlakozna fel a Wifi hálózatokra.
A kialakítás minősége van olyan jó, mint egy Apple terméké. Tudom, mert van Mac-em. Nekem a kompaktsága, ereje, praktikuma tetszik. Ez nem egy Asus Transformer. Az persze tény, hogy nem bővíthető. De mit is akarnék bővíteni rajta, 256GB SSD, 8GB memória Intel i5. Magas felbontású kijelző. Fejleszteni jó rajta, sok midnen elfér a kijelzőn. Az, hogy akár egyszerre három program is elfér a kijelzőn jó pofa de igazából kettővel lehet egyszerre rendesen dolgozni.
Ami hiányzik, az a több asztal, amit az OSX-en megszoktam. A Win8.1 előnye ezen az eszközön jön ki. Az ára meg nem elrugaszkodott. Persze mihez képest. A minap néztem más ultrabook-okat és volt, amelyik ennél drágább volt és nem tudott többet. Sőr jó néhányat találtam.
A Win8-nak kell még felnőnie az OSX-hez aztán minden rendben lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- További aktív témák...
- iPad gen 7
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest