- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Gargazsul #1640 üzenetére
nekem ez úgy tűnik, hogy alaplapi/BIOS beállítás, engedélyezés. Vagyis chipset driver alapján is lehet simán..
maga az oprendszer tudja egyébként, öcsém laptopján kiírja az időt a Windows 8.1. Rákérdek majd Surface csapatnál, mert már régóta akartam csak elfelejtettem mindig
-
pzstm
titán
válasz
Gargazsul #1626 üzenetére
utánanézek, de eszközkezelőben a power management fülön az USB-nél szerintem megoldható...bár speciális energiabeállítás van ezekben az alaplapokban, szóval lehet itt más a leányzó fekvése, de utánajárhatok, bár istenigazából nem létszükségletem nekem ez.
Korlátozott wifi eléréssel még nem találkoztam mondjuk, lehet szerencsés vagyok. Csak egy wifin használod vagy több wifin is ilyet proukált?
Akksis üzemidőt teljesen még nem mértem ki de 8 óra körül alakul nálam
A Power mode-ok közötti váltogatást hogy érted? Hol nézed? Most az kicsit nem tiszta nekem mire is gondolsz
Particionálás? Disk management tool, mint beépített eszköz nem jó Neked? Szabad területből csíphetsz le, csinálhatsz partíciókat...vagy másra gondolsz?
Amúgy annyira jó a OneDrive integráció és tegnap újabb fejlesztéseket jelentettek be, hogy minden fontos dolgom oda is szinkronizálva van. 1,3TB-on elférek még
-
pzstm
titán
válasz
Gargazsul #1624 üzenetére
biztos működés azért alapvetően főleg saját hardware, rendes driverekkel és egyebekkel megoldott, multi gesture van Win8 tpuchpados drivereknél már, nem is értem miért nincs Surface Pro3-nál bár lehet csak nem állítottam be, mert Surface1 és És Surface2 is tudta, pedig azokból RT-m volt csak.
Alvó állapotból töltsön mobiltnak nem tudom feltétele-e a connected standby, majd utánanézek
ugyanezt a konfigot használom Pro3-ból én is Július eleje/közepe óta és imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest