- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Remélem marad a 200k körüli árban és nem a 300 felé fog battyogni!
Mert az nagyon fog fájni. -
nrbi001
senior tag
Nagyon tetszik, főleg a koncepció videó nagyon jól összelett rakva. Kiváncsi vagyok hány db lesz Magyarországon
-
-
madgie
titán
Vótmá?
pzstm: nem flémkeltésnek szántam
(csak egy poén, semmi más)
-
Ez az a pont, hogy nálam is értelmet nyert a tablet, mint olyan. Ebből egy x86-os verzió, ha elérhető áron lesz, bérelt hellyel rendelkezik az asztalomon. Erre várok rég óta
-
pzstm
titán
hamár tegnap volt surface, akkor örömmel jelenthetem be, hogy mi is METRO-ra váltottunk
-
blex
senior tag
egyébként amikor kipróbálták az újságírók, elfelejtettek videózni, vagy mi van? egy darab "hands-on" videót láttam, de abban sem történik semmi...
-
oO7
őstag
Intel Core i5 (Ivy Bridge) van benne, feltételezem a HD4000-es integrált GPU-val, ami azért a CS-t már vígan elfuttatja... bár mondjuk a spéci hűtése ellenére kíváncsi volnék a melegedésre, hogy ha úgy istenesen meghajtják... azért ilyen hardvert belerámolni egy ilyen vékony gépbe, mérnöki csoda kategória
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szerintem úgy lesz, ha van egy kis üzleti érzékük, hogy egy ingyen van hozzá, de te választod ki, hogy melyik amikor rendeled és külön csomagolják. A ceruzát adhatnák ingyen és alapból viszont
Én juliusban akartam venni Ivy bridge ULV-s notebookot, lehetséges, hogy kibírom még októberig, addig kiderül, hogy fut-e ezen a CS
Le is veszem a laptopom hirdetését apróról
-
-
blex
senior tag
ez a touch/type cover jár hozzá, vagy külön megvevős?
-
fffeco
tag
Én egy arm-re lehet benevezek ha lesz rá kess
-
Polllen
félisten
Pöpec jószág nagyon, kár hogy feladtam a tablet mániám.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Attól Pro, hogy azt tettek. ARM-es? Attól függ mit csinálsz rajta, ezt tényleg csak te tudhatod. Plussz bármikor belefuthatsz egy programba, aminek kell az x86, nem tudom lesz-e homokozó az RT win8-ban, pzstm-et kérdezd
Mukibuci: Tudom, hogy te kezdted a 700 dolláros árat terjeszteni, nem tudom hol olvastad, de nagyon remélem, hogy igazad/igazuk lesz! Komolyan Viszont fogadni nem mernék rá
Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is
-
sparc
tag
Én csak a szoftveres ellátottságra leszek kiváncsi az ARM-es verzió esetében.
Nem lett volna jobb, ha valami ultra alacsony fogyasztású intelt raknak bele?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
-
Воланд
titán
basszus, a start kepernyo hattere felveszi a cover szinet, amikor csatlakoztatja.
-
Adom is el az asztalit azonnal
-
Van egy vevojuk.
-
front3r
őstag
Az árára vagyok most már kíváncsi.
Remélem nem 400k körül fog mozogni!(Win8Pro változat) Mert az egyik híroldal ilyeneket irkál. :S
-
Röviden: shut up and take my money
-
pzstm
titán
-
Blaise
veterán
A Microsoft bejelentette, hogy saját gyártású tablettel lép piacra a Windows 8 megjelenésekor.
Két változat készül a tabletből, egy Windows RT-s változat és egy Windows 8 Proval szerelt kiadás
Mindkét változat 10.6 collos, 16:9 képarányú multitouch kijelzővel rendelkezik, a Windows RT esetében ez HD, az intel processzor alapú esetében pedig full HD felbontást nyújt, valamint Gorilla Glass 2 üveggel szerelik őket.
A tabletek 32, 64 vagy 128 GB-os háttértárral rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest