- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Eredetileg azt kerestem volna pont :-) Csak mivel nem találtam kezdtem el, a többivel finomkodni. Lényegében annak köszönhetem, hogy a gpedit. Msn-ben benéztem, na meg az Edge még biztonságosabbá tételének pl ( Windows Defender Application Guard).
Anyumnál W10 Home verzió van, ott kénytelen leszek registry mókolással megoldani. Ahhoz a videóhoz az kell, hogy TeamViewer segítségével itthonról csináljam meg, mert az egy olyan régi gép, ami nem alkalmas korszerű videórögzítésre (AMD Radeon HD 3850 256 MB VRAM VGA kártya van benne, 3 GB RAM, AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 CPU, ASUS A8N-SLI alaplap) de van benne egy Kingston SSD Now 64 GB. Os rendszer tárhely, és évek óta jól megy benne, mert a TRIM működik a Microsoft féle driverrel annak ellenére, hogy az alaplap nem ismeri az AHCI-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest