Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Netfone
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Eredetileg azt kerestem volna pont :-) Csak mivel nem találtam kezdtem el, a többivel finomkodni. Lényegében annak köszönhetem, hogy a gpedit. Msn-ben benéztem, na meg az Edge még biztonságosabbá tételének pl ( Windows Defender Application Guard).
Anyumnál W10 Home verzió van, ott kénytelen leszek registry mókolással megoldani. Ahhoz a videóhoz az kell, hogy TeamViewer segítségével itthonról csináljam meg, mert az egy olyan régi gép, ami nem alkalmas korszerű videórögzítésre (AMD Radeon HD 3850 256 MB VRAM VGA kártya van benne, 3 GB RAM, AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 CPU, ASUS A8N-SLI alaplap) de van benne egy Kingston SSD Now 64 GB. Os rendszer tárhely, és évek óta jól megy benne, mert a TRIM működik a Microsoft féle driverrel annak ellenére, hogy az alaplap nem ismeri az AHCI-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest