- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Eredetileg azt kerestem volna pont :-) Csak mivel nem találtam kezdtem el, a többivel finomkodni. Lényegében annak köszönhetem, hogy a gpedit. Msn-ben benéztem, na meg az Edge még biztonságosabbá tételének pl ( Windows Defender Application Guard).
Anyumnál W10 Home verzió van, ott kénytelen leszek registry mókolással megoldani. Ahhoz a videóhoz az kell, hogy TeamViewer segítségével itthonról csináljam meg, mert az egy olyan régi gép, ami nem alkalmas korszerű videórögzítésre (AMD Radeon HD 3850 256 MB VRAM VGA kártya van benne, 3 GB RAM, AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 CPU, ASUS A8N-SLI alaplap) de van benne egy Kingston SSD Now 64 GB. Os rendszer tárhely, és évek óta jól megy benne, mert a TRIM működik a Microsoft féle driverrel annak ellenére, hogy az alaplap nem ismeri az AHCI-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest