Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Office 2024 Pro az nem tudom, pontosan mi lehet, mert hivatalosan nincs ilyen verzió, de az Office 2024 Pro Plus letölthető az MS oldaláról.
Amit még fontos tudni, hogy ez LTSC licensz, tehát hivatalosan, kiskereskedelmi forgalomban nem megvásárolható, kereskedelmi és kormányzati ügyfelek részére elérhető, ún. mennyiségi licensz, amiket ilyen-olyan másodlagos forrásból árusítanak.
Magánszemélyek hivatalosan a Home és a Home & Business verziókat tudják megvásárolni.
-
UserX
addikt
Kipróbáltam mobillal is, Hotspot és Tethering módokon is, Yettel és One hálózatokon, de ugyanaz a hiba!
Szóval a gépe(i)men lesz valami.
1. Bocs, ha TILOS, ilyet kérdezni, de nincs valahová feltöltve Office 2024 PRO ISO??? Jöhetne privátban...
2. Van az MS-nek lehetőleg magyar nyelvű supportja (végül is az angol is elmegy), ami nem IA, hanem vissza is írnak???
További lehetőségeim, ahogy én látom:
1. Mail ment az értékesítőnek.
2. Jövő hét elején jön meg elvileg a péntek este rendelt USB-s modemem, amibe DOMINO SIM-et teszek és azzal is próbálkozom...
3. OpenOffice
Azután teszek rá, hogy az azon alkotott másnál hogy jelenik meg...
4. 'Virágbolti verzió'...
Köszönöm az eddigi segítségeket is!
kammler: Köszi neked is, de gondoltam. Ha két napra leállnának az MS szerverek, minden média ezt ordítaná!
-
Próbáltad más hálózaton, ahogy DrKapocs írta pl.? Tehát mobilneten mondjuk, vagy másik gépen, másik hálózaton? A hibaüzenet arra hivatkozik, hogy a telepítő nem tud kommunikálni az MS szervereivel. Mivel azok vélhetően működnek (Downdetector alapján nincs fennakadás) valszeg a gépeden vagy a hálózatodon lesz a probléma, ezért kellene megnézni ezek kizárásával, hogy sikerül-e a telepítés.
-
DrKapocs
őstag
2 ötletem van:
1. Adguard, VPN, vírusirtó, tűzfal, felugró ablak blokkolása, stb., minden ilyesmit ki kellene kapcsolni.
2. A kód nem rendelhető accounthoz, mert mennyiségi licensz, letiltották, ilyesmi (de nem úgy tűnik mert látszólag elfogadja a kódot).Még egy plusz ötlet:
Androidról próbáltad, asztali nézetben? -
UserX
addikt
Ráment a napom, de a probléma 'solved'. Valószínűleg a VPN miatt nem tudtam GMAIL-ra küldeni. A BREVO lett az új barátom (korábban SMTP2GO-t használtam, de bekeményítettek). Legalább 10 free SMTP-re regisztráltam, de mindnek volt valami nyűgje. Az Amazon már egyenesen bankkártya adatokat kér, a másik arcképet, a harmadikhoz nem tudok csatlakozni és így tovább...Most simán tudok GMAIL-re is küldeni és ez a lényeg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azután teszek rá, hogy az azon alkotott másnál hogy jelenik meg...