Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Nokedli92
üzenetére
Jelenleg nálunk is ilyen probléma van pont. Nálunk sem akarják hogy azt a levelezőszervert amin keresztül mennek az IMAPos levelek azt kintről el lehessen érni. Így a felhő sem éri el. Szegény adminok szombat óta próbálnak jó megoldást találni, de szerintem nem jó a megoldásuk.
Első ötletük az volt hogy beállítanak outlookot imapos fiókkal hogy meglegyenek az outlookba is a levelek és akkor már csak majd át kell húzni a leveleket az O365 ös fiókba és majd szépen lassan leszinkronizálja.
kb 15 embernek beállították outlookon az IMAPos fiókot, de a levelező szervernek nem tetszett a sok több 10 gigás postafiók egyidejű szinkronizációja. Lunixosok mondták hogy próbáljanak máshogy eljárni az átállással.
Megvettük a "RecoveryTools Thunderbird migratort" ami thunderbird offline filejaiból át tudja rakni PSTbe vagy O365 fiókba a leveleket. 3 at relatíve rendesen megcsinált. Pár ékezetes karakterrel azért volt gond de nem vészes. 4. embernél valamiért már nem sikerült a dolog.3.5MBos PST lett az eredmény. Hogy pontosan miért az még nem lett felderítve, de végül fel lett adva a dolog.
Most az van tervbe hogy egy gépen egyszerre felvesznek az adminok 5 felhasználót outlookba. Azoknak állítanak be IMAPOS fiókot aztán ők azon a gépen állítanak be majd O365 fiókot. Atpakolják a leveleket és ha kész, akkor a felhasználónál is beállítják az O365 fiókot.
Szerintem elég hülye megoldás, de én csak kis alacsony rendű rendszergazdiként én nem tudtam jobb megoldást mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest