Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigiMuki
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!
Teljesen nem értem a dolgot! Légyszi ha valaki tud valamilyen tanácsot adni, nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Epson Workforce Pro WF-M5799 nyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!