- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Mármint üzemanyagot? X-Plane-ben az IOS-en egy mozdulat, MSFS-ben egyelőre fogalmam sincs
Az MSFS2020 egész jól fut a kis integrált 680M-en, a 2024-nek 2ora 1 perc kellett az indulástól a fomenuig, teljesen tragikus az egesz meg mindigNagy TV-n látványos, de repszimnel sokkal többet ér ha körülötted vannak a képernyők (X-Plane-t a Macen három monitoron tolom, brutal), bár kérdés ugye hogy mire kell, nézelődős repkedesre tenyleg szuper az 50”
Ami nagyon hiányzik nekem a repulosdibol az a karrier mod/kuldetesek, erre kene az MSFS2024, de tényleg katasztrofalis, teljesen használhatatlan… lehet meg kell próbálni majd pár hónap múlva, csak pont azért fizettem be kőkemény 350 forintot a kéthetes game passra hogy ki tudjam próbálni :-/
-
doc
nagyúr
Youtube-on rengeteg repulos video van, erdemes nezegetni oket, rengeteget lehet beloluk tanulni.
A palyanak az az eleje ahonnan kozelitesz, a vege meg az, ami fele haladsz miutan elhagytad az elejetTobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.
Az ATC ugyis megmondja hogy melyiker akarja hogy leszallj, bar en altalaban kitalalom hogy melyik iranybol akarok kozeliteni es kesz
Igazabol ami miatt ide keveredtem: tippeket kerestem hogy hogyan allitsam be egy gyenge GPU-val, de eros CPU-val rendelkezo gepen hogy faXan menjen. A 2020 egesz korrektul ment LOW beallitason, most befizettem a 14 napos Game Passre 350 forintert, ezalatt kiderul hogy mennyire birja a kis integralt kartyacska ezt a szoftverszornyet.BTW ez OFF, de az eddigi tapasztalataim alapjan SZIMULATORkent az X-Plane azert sokkal jobb, cserebe a Flight Sim GYONYORU, a taj kidolgozottsaga boven jobb mint amit X-Plane-ben a mindenfele kiegeszitokkel el tudtam erni. Szoval kuldetesekre/karrierre/nezelodesre nalam MSFS, ha meg "tanulni" akarok repulni, akkor X-Plane, foleg hogy azt a MacBookon is tudom jatszani akar 5 kepernyovel is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest