Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Dedikalt forumot nem talaltam, remelem van annyi PH jatekos, hogy elbeszelgessunk errol a fantasztikus jatekrol, vagy akar megbeszeljunk egy kozos repulest.
Most a karacsonyi learazas soran felaron megvettem, sokat gondolkodtam hogy a legujabb 2024-es valtozatot vagy a learazott 2020-ast szerezzem be, de aztan par forum es YT video meggyozott, hogy a 2024-es meg nincs a legjobb formaban.
Lenyugozo ez a jatek, egyelore egy alap Cessna-val tanulok repulni + kontroller. A felszallas mar megy, leszallas neha melle
ki kellene szelesiteni a leszallopalyakat... Repulo iranyitasa HARD szinten, viszont a kommunikaciot es par aprosagot meg automatan hagytam.Marketplace-t is felfedeztem, 2 extra helyszint vasaroltam:
Ami nagyon bejon az a Yukon River es az Alaska Backcountry.Egyelore csinalom a training-et es nezem a kuldeteseket.
Kerdes: hogyan tudom melyik az eleje es a vege a leszallopalyanak? Nem akarom hogy azert ne sikeruljon egy repulos mert forditva szalltam le

Kicsit nehezkesen talalom meg magamat a terkepen - kijelzokon -, azt is meg tanulnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Nyaralás topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ki kellene szelesiteni a leszallopalyakat... Repulo iranyitasa HARD szinten, viszont a kommunikaciot es par aprosagot meg automatan hagytam.