- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok!
A cégem szeretne használni valamilyen CRM rendszert, pontosabban jelenleg is használunk egyet, de elégedetlenek vagyunk vele. A M$ oldalán megtaláltam a címben szereplő programot, le is töltöttem a 90 napos tesztrendszert, nagyon szép, nagyon csilivili, de problémáim vannak vele.
Szerettem volna Outlook névjegyzékből kiexportált neveket importálni a Dynamicsba, de nem emészti meg az Outlook által kreált .csv file-t. Próbáltam az oszlopelválasztó karakterek cseréjével emészthetőbbé tenni a file-t, el is jutottam odaáig, hogy mappingelést csinálok, sikerült is összepárosítani a .csv-ben található oszlopokat a CRM által használt megnevezésekkel, de az importálás nem sikerült.
A Help-ben találtam egy "Data Migration Tool" nevű programot, ami a CRM kliens cd-jén megtalálható, egyelőre még nincs feltelepítve, mert nem én vagyok a rendszergazda, nem én "izélgetem" a szervert. Nem tudom, hogy ez a program megoldaná-e, mert külföldi fórumokon a DMT-vel készített .csv file-okra is ugyan olyan hibaüzit produkált, mint nekem. [link]
Nálam az elsőt produkálta!A kérdésem az lenne, hogy dolgozik-e valaki a címben említett szoftverrel és ha igen, akkor hogyan lehet a legegyszerűbben importálni a dolgokat.
(lehet, hogy ha a belinkelt fórumon próbálkoznék pikkpakk megkapnám a választ, de sajnos annyira nem jó az angolom
)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest