- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok!
A cégem szeretne használni valamilyen CRM rendszert, pontosabban jelenleg is használunk egyet, de elégedetlenek vagyunk vele. A M$ oldalán megtaláltam a címben szereplő programot, le is töltöttem a 90 napos tesztrendszert, nagyon szép, nagyon csilivili, de problémáim vannak vele.
Szerettem volna Outlook névjegyzékből kiexportált neveket importálni a Dynamicsba, de nem emészti meg az Outlook által kreált .csv file-t. Próbáltam az oszlopelválasztó karakterek cseréjével emészthetőbbé tenni a file-t, el is jutottam odaáig, hogy mappingelést csinálok, sikerült is összepárosítani a .csv-ben található oszlopokat a CRM által használt megnevezésekkel, de az importálás nem sikerült.
A Help-ben találtam egy "Data Migration Tool" nevű programot, ami a CRM kliens cd-jén megtalálható, egyelőre még nincs feltelepítve, mert nem én vagyok a rendszergazda, nem én "izélgetem" a szervert. Nem tudom, hogy ez a program megoldaná-e, mert külföldi fórumokon a DMT-vel készített .csv file-okra is ugyan olyan hibaüzit produkált, mint nekem. [link]
Nálam az elsőt produkálta!A kérdésem az lenne, hogy dolgozik-e valaki a címben említett szoftverrel és ha igen, akkor hogyan lehet a legegyszerűbben importálni a dolgokat.
(lehet, hogy ha a belinkelt fórumon próbálkoznék pikkpakk megkapnám a választ, de sajnos annyira nem jó az angolom
)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest