- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok!
A cégem szeretne használni valamilyen CRM rendszert, pontosabban jelenleg is használunk egyet, de elégedetlenek vagyunk vele. A M$ oldalán megtaláltam a címben szereplő programot, le is töltöttem a 90 napos tesztrendszert, nagyon szép, nagyon csilivili, de problémáim vannak vele.
Szerettem volna Outlook névjegyzékből kiexportált neveket importálni a Dynamicsba, de nem emészti meg az Outlook által kreált .csv file-t. Próbáltam az oszlopelválasztó karakterek cseréjével emészthetőbbé tenni a file-t, el is jutottam odaáig, hogy mappingelést csinálok, sikerült is összepárosítani a .csv-ben található oszlopokat a CRM által használt megnevezésekkel, de az importálás nem sikerült.
A Help-ben találtam egy "Data Migration Tool" nevű programot, ami a CRM kliens cd-jén megtalálható, egyelőre még nincs feltelepítve, mert nem én vagyok a rendszergazda, nem én "izélgetem" a szervert. Nem tudom, hogy ez a program megoldaná-e, mert külföldi fórumokon a DMT-vel készített .csv file-okra is ugyan olyan hibaüzit produkált, mint nekem. [link]
Nálam az elsőt produkálta!A kérdésem az lenne, hogy dolgozik-e valaki a címben említett szoftverrel és ha igen, akkor hogyan lehet a legegyszerűbben importálni a dolgokat.
(lehet, hogy ha a belinkelt fórumon próbálkoznék pikkpakk megkapnám a választ, de sajnos annyira nem jó az angolom
)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest