- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Garfield
aktív tag
nem azert vagy rossz indulatu mert barmelyik rendszert is fikáztad hanem hogy alapbol elitelted a totyikot ... ! sztem van létjogosultsága
Valaki az OTP-nél nem jártas ! Legjobb tudomásom szerint ott UNIX rendszerek vannak ! mind a serverek mind a munkállomások ! Valaki meg tud erősiteni vagy cáfolni ? -
Garfield
aktív tag
de te LOL vagy fejezd mar be ! nekem nem kell egyik sem ! en most altalaban vagyok kivancsi es sztem sokan masok is ! nekem is van egy velemenyem de kivancsi vagyok masokra is ! akik jartasak ebben a temakban ! nagyon cegeknel dolgoznak latjak mik a hianyossagok erossegek ! mit alkalmaznak nagy cegek szivesen ilyesmi !
nem a rosszindulatu beszologatasaidra vagyok kivancsi ! -
Garfield
aktív tag
Egy nagyon egyszeru temaban nyitnam ezt a topicot ! Hogy manapsag a serverek többsége ! Akár egyszeru GAME server akar a mainframe serverek MS avagy Linux-UNIX-os OP rendszerrel futnak e .. ! Olyan illetékesek hozzászolását várom akik mozognak ilyen helyeken !
A témanyitás indolása igen egyszeru : Eddig meg votlam gyözödve hogy komolyabb serverektöl egeszen a game serverekig Linux-UNIX a megbizhatosag es stabilitas ''védjegye'' de egy forumtárs felvette hogy ezek a rendszerek kihalnak es NT alapu Microfos serverek veszik át a helyüket ! (Eddig ugy volt ami server és komoly és stabil az Linux-UNIX ami gagyi instabil de könnyen konfigolhato az MS de ezek csak ilyen vicc serverek, server hálozatok voltak !)Nos én ezt elég erössen kétlem ! De mivel nem vagyok szakértö ezen témaban igy kivancsian várom az illetékesek hozzaszolásait !
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest