Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
válasz
Fritz Teufel #16 üzenetére
Máshogy mondom: eddig sem a kijelző fogyasztása miatt volt satnya az órák üzemideje, hanem a SoC és a kommunikáció miatt. Ezen tehát pont nem fog segíteni, mert ha mondjuk az össz.fogyasztás 20%-át kitevő kijelző fogyasztás csökkent 20%-kal, akkor 4%-kal növeltük az üzemidőt, vagyis adtunk egy pofont a szarnak.
-
mad823
őstag
válasz
Fritz Teufel #14 üzenetére
Miért lenne nagy előrelépés? Felbontásban, fényerőben, méretben az OLED is rendben van, az üzemidőn nem ez fog javítani.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
Értem én, de egyrészt más cégek nem tudtak lemenni 55-65 col alá (nem googliztem meg rendesen de a Samu most jött ki egy 76 colos tv-vel és ez most náluk a legkisebb microLED) ehhez képest az 1-2 col -os méret baromi nagy ugrás, másrészt tippre a gyártás technológia is baromira sokat számít, amit ugye az elején a konkurenciától bérelnének, harmadrészt pedig jelenleg baromi drága technológia.
Félreértés ne legyen, nem hitetlenkedek, az apple-nél ott a világ összes pénze, simán megcsinálhatták, csak egyrészt fura, hogy rögtön a(z egyik) legkisebb képernyőjű készülékbe kerül, ráadásul olyanba aminek az ára annyira nincs is elszállva az apple árakhoz viszonyítva és ráadásul a konkurencia is letudja gyártani.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Revideálom magam: egyelőre
és köszönöm a korrekciót
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
egyenlőre ≠ egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest