- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
Értem én, de egyrészt más cégek nem tudtak lemenni 55-65 col alá (nem googliztem meg rendesen de a Samu most jött ki egy 76 colos tv-vel és ez most náluk a legkisebb microLED) ehhez képest az 1-2 col -os méret baromi nagy ugrás, másrészt tippre a gyártás technológia is baromira sokat számít, amit ugye az elején a konkurenciától bérelnének, harmadrészt pedig jelenleg baromi drága technológia.
Félreértés ne legyen, nem hitetlenkedek, az apple-nél ott a világ összes pénze, simán megcsinálhatták, csak egyrészt fura, hogy rögtön a(z egyik) legkisebb képernyőjű készülékbe kerül, ráadásul olyanba aminek az ára annyira nincs is elszállva az apple árakhoz viszonyítva és ráadásul a konkurencia is letudja gyártani.
-
NyMRooD
őstag
De nem az a microLED hátránya, hogy eddig nem tudtak kis méretű paneleket gyártani belőle? Lehet keverem de nekem úgy rémlik, hogy a Samu pont ezért tért vissza az OLED tévékhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest