Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
Oldmobil
üzenetére
Köszi, csak most jutottam el oda, hogy visszaírjak.
Úgy döntöttem inkább visszaküldöm a közgyűrű sort. Nem igazán van affinitásom ahhoz, hogy szerelgessek, bár képek alapján nem tűnik nehéznek.
LiquidStep: Igazad van. Én is gondolkodtam rajta, aztán mégis a másikat választottam. Majd lehet rendelek valamikor egy ilyet. -
-
peppe79
senior tag
válasz
Oldmobil
üzenetére
Igazad lehet. Fogalmam sincs, hogy az Oly objektívek AF/MF kapcsolója hogyan változtatja meg a kézifókusz működését, mindenesetre MF-ra kapcsolva, az élességállítás nem dinamikus, fix rövidebb utat ír le, megvan a két fizikális végállás, illetve AF használat után vissza MF-re váltva, a korábban beállított fókuszsíkon marad. Nekem ennyi lenne a lényeg. Hogy ezt milyen módon éri el, az számomra addig nem releváns, amíg hasonló módon, és hasonló reakcióidővel reagál, mint ha közvetlen mechanikus összeköttetésben lenne a fókuszgyűrű a lencsetagokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy döntöttem inkább visszaküldöm a közgyűrű sort. Nem igazán van affinitásom ahhoz, hogy szerelgessek, bár képek alapján nem tűnik nehéznek.
Másik oldalon meg ott az Insta, oda 1:1 az optimális.