- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
vadkörte #104200 üzenetére
"utóbbit orvosi segédeszköz boltban."
Ezen mindig vannak viták, nekem ilyen is van és annyi vele a nyűg, hogy gyengébb, mint a "fotós" és nincs rajta szelep, ami mittomén, hogy jó-e vagy sem, elméleteket is lehet gyártani, többet kellene nyomkodnom, hogy odafigyeljek rá mire jó vagy sem
Néha a gyógyszertári drágább is pedig fotós csoportokban előszeretettel magyarázzák, hogy ne a fotóst vedd meg, mert lehúznak vele. A 150-200ezres Nikon töltő, azzal lehúznak ja, de egy ilyen punepa teljesen jó és hasznos. Ami a gyógyszertárival érdekes, hogy nekem kopik a közepe és köpi ki magából a gumi port. No, ez már nem olyan jó a fotómasinának.
Ráadásul ha körbenézünk, akkor szerszámos boltban is vannak ilyesmik: [link]
Palackos levegő. Jaja, az olyan, ráadásul ez nem is levegő, ha megnézed a palackját, akkor mindenféle keverék. Itt is mentek már a koncepcióalkotások, hogy jó vagy sem és kinek az anyját, szóval nehéz ügy. Amire feltétlen figyelni kell, hogy ha felrázódott, akkor egy kicsit fújjunk a levegőbe, valamint csak függőlegesen tartsuk, különben főleg folyadék jön belőle. Persze hasznos cucc, a kompresszor meg olaj szintén olyan, ráadásul más elektronikánál haversrácoknak is sikerült olyat, hogy autóműhelyben nekilátott, megnyomta erőből aztán elhajtogatta az alkatrészeket és letépett szalagkábelt. Ésszel kell mindent.
Közben én is megnéztem, hogy veszek MFThez pálcikát, de elsőre idehaza nem találtam.
-
gyapo11
őstag
válasz
vadkörte #104107 üzenetére
A kényelmen túl erős a gyanú, hogy képminőségben is egyszerűbb magas szintet elérni kevesebb lencséből és lencsemozgatásból, vagyis fix obival. A gyártása is egyszerűbb, ezért olcsóbb lehet, a fényereje is nagyobb olcsóbban. De van amikor nincs lehetőség lábzoomra, nem célszerű pl. porviharban obit cserélni, van fény dögivel, ilyenkor jól jön a zoom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest