Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Most a GH6 a kitűzött cél, amiért kaparnom kell, mert a GH5 nagyon korosodik.
Nekem nem kevés a tudása, fotózásra nagyon kellene a 10-25, mert egyébként is 12-35 adja nekem a legszélesebb látószöget. Az árát is csak a saját pénztárcámhoz sokallom, de ez az egyéni nyomorom, ezért elengedtem. Videózásra is nekem elég, általános célra bőven sok, zoom videó közben nagyon szélsőséges dolog, szerintem, csak nagyon ritkán néz ki jól (akkor viszont hibátlannak kellene lennie). Szóval nem a saját igényeimre gondoltam, amikor célzott videós/mozi objektívet hiányoltam. Az csak a vágyak között szerepel, hogy valami fikciós kisfilmet forgathassak. Egy kísérletem volt, ami arra volt jó, hogy lássam mennyi nehézséggel jár.
Nekem a tilt-shift, amit jelenleg ténylegesen is használni tudnék tárgyfotózáshoz. Anamorf azért jött elő, hogy GH5 támogatja és érdekel ez a terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Warships
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest