Hirdetés
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WebM
csendes tag
Ahogy ígértem, jelentkezek pár képpel az E-M10 IV + 8-25mm kombóval. Néhány képnél volt fent CPL (Hoya Fusion Antistatic), de nem tűnt fel, hogy számottevően levenne a képminőségből.
Kb. 8 éve használtam E-PL5-öt 90%-ban 9-18-cal, amit nagyon szerettem. A vázcsere már nagyon érett, igazából az E-P7 árazása miatt lett E-M10, az EVF-et nem nagyon használom, de végülis nem zavar. :) Kezelésben, szolgáltatásokban nagy előrelépés még az ósdi (5 éves) szenzorral együtt is, és alig nagyobb, mint a PEN.
A 8-25 nagyon jó obi, tetszik a nagy átfogása, a prémium felépítése, a jobb képminősége (a 9-18 a széleken sokkal jobban taknyolt, és elég nagy volt a CA is, amit az E-PL5 még nem korrigált). Igazából csak a mérete az, ami a 9-18 után megszokást igényel. Alapvetően megszerettem, valószínűleg meg is tartom, bár egy kicsit motoszkál bennem, hogy arra amire használom ill. az én fotós képességeimhez mérten elég a 9-18 is, fölösleges egy pro cuccot cipelnem magammal, de végülis ennyi még belefér, a többi obit meg biztosan nem fogom pro szériásra cserélni. Az alapzoomot ki is hajítottam a táskából, 17-es fix meg 40-150 maradt mellette, ezek csak ritktán vannak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest