Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem csak szerinted. Butának nem nevezném, de nagyon kezdetlegesnek hat még az A7 II-höz képest is, rosszul időzítve jött ki anno, ha még várt volna vele a Sony 8-10 hónapot, akkor egy csomó technológiát még bele tudott volna rakni, ami már csak az A7 II-be került bele, meg az elején tengernyi bug is volt vele, meg több firmware frissítés kellett a mai tudásához. Kár volt ennyire rohanni.
Na de melyik másik gyártó ad újonnan ennyiért Full Frame gépet? A váz most 200k, kitobjektívvel 280k a legalacsonyabb magyar ár (ugyanez a Sony hivatalos viszonteladóknál 3 év garanciával 260k és 340k). A Sony inkább azt csinálja, hogy nem kifuttat egy modellt, hogy aztán új néven, picikét herélve adjon ki olcsóbb "lite" gépet, hanem a régieket tartja sokáig a piacon egyre kedvezőbb áron.
Btw nekem az A7-nél volt pár dealbreaker, ami miatt G80 lett, nem csábultam el csak azért, mert FF. Pedig hosszabb távon én is FF-ben gondolkozom (de ha teszem azt holnap átmennék szabadúszóba és a saját felszerelést munkára is kéne használnom, rögtön dobnám a G80-at és jöhet az A7 III).
-
Studi
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az Olympusokhoz képest az A7II is. De a fullframe érzékelő az fullframe érzékelő,ebből a szempontból nem lehet összehasonlítani az m43-al. Imádom az Oly-t, mondhatni teljes a készletem belőle, de gyakorlatilag 200 körül jutottam hozzá a nullkilométeres A7II-höz, ez azért elég vállalható összeg egy FF érzékelős vázért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest