Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Tök egyet értek
én pl. ezért is kezdtem el nézelődni más fele. -
jaanoo89
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ez a lista nekem kicsit olyan, mintha több rendszer 1-1 nagy előnyét várod el, hogy azok itt egyszerre teljesüljenek. Kicsit szemezgetek a listából, mert érdekel, hogy áll most a piac:
PDAF
- Meg kell nézzem már a Sony PDAF-ét, annyiszor láttam leírva, biztos jó, bár nekem nem igazán lettek a fókusz lassúsága/balfaszsága miatt életlen képeim. De majd megnézem, miért kell ez ennyire.Oly 9-18 árát közelíteni kéne a konkurenciához
- Pontosan melyik konkurenciához? Mindegyik rendszerben van olcsóbb és legalább ilyen minőségű objektív? Nekem ez fura, amikor én rendszert választottam, több blogger is kiemelte, hogy ez az objektív az egyik húzóerő.UHD 60p, fHD 120p,....
- Nincs most túl sok időm keresgélni, de találomra ráböktem egy 350.000 Ft-os Canon EOS 80D vázra, az UHD a kanyarba sincs neki. Fuji vonalon se igazán láttam UHD videót, még a 600.000 FT-os gépük sem tudja az UHD 60p-t. Csak 2 példa, nem kutatom fel az egész webet, nyilván majd kapok rá válazt.Telefonokhoz hasonló tölthetőség.
- Na ez nagyon tetszett a GX80-ban, mert az tudott ilyet. Nem rémlik, hogy minden rendszer minden gépe tudná ezt, de majd kijavít valaki. -
Mercutio_
félisten
válasz
hibavissza
üzenetére
Mindez egy rendszerben kinél és mennyiért van meg?

voriae: Az FF-obit mennyire kell rekeszelni, hogy a járműnek ne csak 1 része legyen éles a képen, azon rekesznél mennyi előnye marad az FF-szenzornak?
-
Speeedfire
félisten
válasz
hibavissza
üzenetére
Az m1 az pdaf-es.
Iso 800 felett én sem érzem igazinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én pl. ezért is kezdtem el nézelődni más fele.