Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Így kell ezt! μ4/3-ot venni, ha meg fogytán a fotóstéma, asszonnyal egyeztetve összehozni egy gyerkőcöt! ( II. Kisgondwana június 11-én született, 14-én meg már égett is a szabadkai kórház mosodája, szóval ki mondott olyant, hogy császár után, sokkszoba után egy nappal nem lehet futni)
Szerk.: OFF, fütyikukucskálás - ma, amikor már mindenről ennyire előre és részletesen lehet tudni, nem voltam elég gyors, hogy szóljak a dokihavernak, hogy a nemét majd csak akkor, amikor már felsírt. Ez legalább a bátyjánál, az I. Kisgondwanánál működött így.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Fotó állvány eladó
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest