Hirdetés
- Google Pixel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fülhallgató kíséri majd a Huawei új hajlíthatóját
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
A belinkelt képen ahhoz képest is baszott szar, hogy kitobi. Nekem sincs 14-45 amihez hasonlithatnam, de az Oly mZD 9-18 kepehez tudom hasonlitani, ami önmagában majdnem annyiba kerül mint a 14-42 egy G3mal a hátán és ahhoz képest sem olyan rossz.
Sokminden lehet, a kezdeti gyenge peldanyoktol, a véletlen szerencsének köszönhető átlag feletti darabig bezárólag, ami véletlenül epp nalam landolt ( de ebben nem hiszek )
Szívesen csinálnék egy korrekt összehasonlítást, ha valakinek lenne egy 14-45 amit kölcsönad, de lehet, hogy nem ér ennyit.
A biztosítékot az vágta ki, hogy bődületes sok baromságot olvastam erről a szerencsétlen obirol, de bármikor megnéztem, nalam egyetlen hiba sem jelentkezett. Ha minden rossz igaz lenne amit olvastam róla, akkor csálé lamellákkal gyartaná az életlen képeket miközben letörik a műanyag bajonettnel
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jogász topic
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest