Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
Jogos.
A kis váz + beépített kereső szintén: nem foglal annyi helyet, hogy ne lehessen kicsi - de még nem túlminiatürizált - vázakat készíteni. A kereső egyrészt ebben a kategóriában legyen már egy minimum szint; másrészt annyival másabb a kinézete a rangefinder-like típusnak a dslr-re hajazó vázakhoz képest, hogy elég kicsi a két halmaz közös metszete. Ráadásul még mindig jobb, ha saját termék kannibalizál valamelyest, mintha a konkurencia tenné. -
válasz
FEDman
üzenetére
nem egészen, szerintem az az alap, hogy oly=unergonómikus xar, bezzeg a pana vázak. mondjuk az e-m5 végül nem várt siker lett, valamiért mindenhol díjakat kapott stb., de előtte nemigen kapott az oly dicséretet a vázai miatt, ellentétben a panával. szóval nekem azért volt érdekes, mert egy ellenvélemény, ráadásul némely tapasztalatát én is megéltem a gh1-gyel.
de nem gondolom azt, hogy bármi olyan baj lenne a gh3-mal, hogy jobb lenne, ha nem is létezne. és igen, a nagyobb zoomokhoz kell a jó fogás.
-
Studi
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
Abszolút egyetértek! A GH3 váz kell ahhoz, hogy teljes legyen a rendszer. Egy 100-300-at az ember nem fog tudni megfogni egy GF, vagy E-PM vázon, ahhoz már igenis kell a markolat, masszív, méretes váz.
Nekem is elég a G5 markolata, mérete, masszivitása, sőt, kifejezetten úgy érzem, hogy a G5 számomra az ideális a m43 rendszerben, de ettől függetlenül szerintem is kell lehetőséget nyújtani annak, aki ennél nagyobb, profibb vázat keres a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest