- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
de mermérnem? hátizsák ha van nálam pont belefér ugyanugy az 5d meg egy manuál50es rajta ( amik ugye tükrös viszonylatbn igen aprócskák ) De én nem hordok hátizsákot alapból. Azért van zsebem meg övem hogy ami KELL az elfér azon. papírok telefon kés zseblámpa zenelejátszó, fejhallgató fegyver tartalék akksi mittomén. ezekhez mind nem kell táska. A táska plusz nyűg. Nekem ha már viszek egy táskát akkor hótmindegy mit rakok bele. Vagyis valami övtok méretű dolog kéne nekem. Az s95el nem tudtam élni. Nem volt elég jó kompromisszum az IQ.
ezért nézelődöm most ezt.
Madgie: lásd fentebb. Pici persze de ha az én esetemben nézed össze hogy egy pici manuál 50es és egy váz akkor azért az én cuccom sem egy platós ifa kategória. Akkor lesz brutál amikor prozoom obikat kezdesz hurcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged