Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
"Vagyis a szokásos Panasonic micro4/3 obi-tempó.
(Az Oly meg addigra bejelenti a sokadik f/sötét, de" ....Majd egyszer csak megjelenik egy harmadik, aki felkavarja a kellemes kis langyos állóvizet. :-)
( Sokáig vártam a Nikonra, de ha most jelenne meg valami igazán ütős cuccal, már akkor sem biztos, hogy érdekelne. )
-
portréobi terén inkább a pana lőtt mellé, 19 nap múlva sem ők jelentik be...

a 12/2-vel azért most két frankó üveget rak le az oly az asztalra.még egy dolog: sokan cseszegetik az oly-t az mft zoomok miatt, de én kicsit fordítva látom: a pana zoomok röhejesen nagyok és nehezek. pont annyival kisebb és könnyebb a 14-150 a 14-140-nél (miközben a képminősége hasonlóan jó), hogy az előbbit tök reális dolog az mft vázakon használni, az utóbbi meg nagy, nehéz, kényelmetlen. G/GH vázakon is. ugyanígy, biztos jók a pana kitobik, de könyörgöm, mennyivel reálisabb/jobb méret az oly 14-42? 9-18 kontra 7-14 dettó, ott egyedül az extra 2 mm menti a pana üveget imho. kár, hogy rossz sajtót kaptak az olympus zoomok, meg persze hülyén is árazták mondjuk a 75-300-ast. de amiket olvasok róla, imádja az a pár user, akinek van, bitang éles stb. párba rakva az egyes oly-pana üvegeket, gyakorlatilag mindenhol az oly-t választanám. kivéve a fixek. de a 12/2 és a "+!"'%'!+"%!+"'% portréobi bejelentése után ez is picit árnyalódik.
ami a vázakat illeti, ott tényleg agyba-főbe veri a pana az oly-t, megérdemelten, sajnos. nem ártana a PEN design mellett valami más formájú vázat is csinálni.
az okok, amit írsz, végülis logikusak, és persze biztos venni fogják a 25/1,4-et is. én inkább apróságokat nem értettem és azért morogtam, például a stabi hiányát, vagy hogy miért nem portréval kezdték, 20/1,7-ből úgy sem tudnak eleget gyártani most sem, úgy fogy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest