- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
hibavissza #54322 üzenetére
Ja, OK
Más: tegnap kiskutyát fotóztam, olyan körülmények között, hogy ISO 6400 kellett az F1.2 mellé is. Küzdött az első generációs Fuji AF, mint disznó a jégen
(képeket nem tudok még mutatni, szerintem bő egy hétig nem jutok gép elé). -
madgie
titán
válasz
hibavissza #54320 üzenetére
Olyat mondj, amit nem tudok
Nemhiába adtam el a Colorchecker passport-ot.
-
válasz
hibavissza #54304 üzenetére
Letöltötted a korrekciós modult DXO-n belül PL25-höz?
Nálam magától letöltötte a korrekciós modulokat az Oly 14-42 és 14-150-hez, a fixekhez pedig nekem kellett kezdeményezni. Egy fájlokkal teli könyvtáron percekig molyolni, míg elvégzi a korrekciókat, egyébként. Mert neki nem ó ám csak a betöltött képen bohóckodni, ő mindenáron a teljes könyvtárat előre feldolgozza
-
válasz
hibavissza #54302 üzenetére
Van újabb DXO, lehet, hogy annak nincs gondja a Pana torzításkorrekciójával.
-
Mercutio_
félisten
válasz
hibavissza #51509 üzenetére
Ha tényleg minden címletet lecserélnek az lesz mint az utcaneveknél, csak kapkodjuk a fejünket
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza #51413 üzenetére
hm, köszi, ezek szerint a g5-öd is így viselkedik? a külön programozható gombal az a gond, hogy ez egy újabb gomb amit állandóan nyomogatni kell...olvastam viszont egy olyant, hogy mf meg afc módban csinálják ezt a panák, afs módban nem, amit sajnos nem tud most a srác kipróbálni mert csak manuális obija van, és így valamiért nem engedi a gx1, hogy fókusz módot váltson...
szerk: amíg a gx1 gondon agyalok reseteltem egyet az olympus-omat is, és láss csodát helyrejött a kurzor gombokra előugró gyorsmenüje, ami cirka 2 éve halottszal ha a gx1 nem is jön helyre, valami jó csak kisült az egészből
-
Studi
veterán
válasz
hibavissza #51406 üzenetére
Próbálgattam itthon asszony Panáját, de erre én sem jöttem rá.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hm köszi a tippet, a srác jövő héten hozza vissza a kölcsönadott obijaimat, és hozza a gépet is, akkor én is belenézek picit
bár nem csak ez a kijelzővilágosítós ficsőr gond, hanem az is, hogy félig lenyomott expó gombal nem lehet fixálni a fénymérést, ez csak úgy oldható meg, ha ráprogramozom ezt a funkciót egy Fn gombra, így viszont körülményes a használata
-
Mercutio_
félisten
válasz
Szóval user error
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #51405 üzenetére
kifutottam az időből....vedd ki a focus priority módból (off). ha be van kapcsolva akkor pl. manual focus esetén világosít a kijelzőn, hogy tudd használni a manual focus-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Robogó, kismotor
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged