Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acqua8
csendes újonc
Sziasztok!
2023.12.27-én nyitottam számlát és TBSZ2023 alszámlát az IBIE-nél. A főszámlára 12.29-én érkezett meg a beutalt összeg, a TBSZ-re történő átvezetést azonban 12.30-án (szombat) kezdeményeztem. Az átvezetett összeget január 2.-a (kedd) óta látom a TBSZ számlán. Az ügyfélszolgálat kérésemre arról tájékoztatott, hogy "Rendszerünk alapján az átvezetés 12.30-án jóváhagyásra került." Az Activity Statement lekérdezésénél azonban csak január 2.-át tudok megadni kezdő dátumnak. Az "évkezdettől" szűrés alkalmazásával készített dokumentumon van egy deposit rész ahol szintén január 2. szerepel (Internal Transfer In From Account). Az "egyéni intervallum" szűrés alapján azonban január elsején már szerepel a befizetett összeg. Én úgy gondolom, hogy 2024-ben már nem tudtam volna befizetni a TBSZ2023 számlára, tehát valid lehet a 12.30.-i befizetés, ugyanakkor vannak bennem kételyek. A NAV részére nem igazán merem így csatolni az Activity Statementet.Ma egyébként érkezett egy üzenet, amelyben a sikeres TBSZ számlára történő befizetésről tájékoztattak. Mit gondoltok szerintetek "érvényes" lehet a TBSZ számlám? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest