- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
julius666 #77412 üzenetére
a multkori 2nyelvü ovi kapcsan majdnem leirtam:
szerintem nyelvtanulasban is a MOTIVÁCIÓ a kulcskiejtésben a fiatal kor is ...de én ezt a kommunikáció elemeinek fontossági sorrendjében ...khmm ma igen erösen túlértékeltnek (divatosnak) látom
a tartalmat kell átadni, nem "müintonálni"a gimiben nekem még nem volt meg a motiváció erre - inkabb matek+fizika -, egyetem alatt megjött, felsöfokú német, középfokú angol lett és utána dolgoztam A-ban 10+ évet, USA-ban honapokat, CH-ban, D-ben azóta
angol: igazi angollal, amerikai-val sokkkkal nehezebb, mint nem "native speaker"-rel (nem csak nekem; legutobb biciklis közvetitesben lattam, hogy az angol Ethan Hayter a Vueltan minden riporteri kerdest többször meg kellett ismeteltessen, mert nem értette - persze hangzavar miatt is lehetne, de nem annak tünt)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest