Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Jeleztek mar tobben is,h van ra igeny. Emellett szokott lenni neha eloadas mindenfelerol, amit mi raknunk ossze olyan temakrol amik erdeklik a tobbieket, igy gondoltam kiveszem en is a reszem. Es igen, nagyon jo munkahelyem van szerencsere.
Koszonom,h megnezted, minden kritika jol jon, masok mashogy gondolkoznak, nem az a cel,h az en gondolatmenetem szerint dontsenek majd, de ezt nyilvan el is fogom mondani, hanem legyen egy alap amire lehet epitkezni.
Dkj-s gondolatot mindjart bele is irom, de a sorrendet is modositom.
Azt nem irtam, de nyugodtan barki felhasznalhatja, ha szeretne, nev az kamu benne, ugyh oda is azt ir amit szeretne.
Frissitettem azok alapjan amit irtal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Intel Core i5-14400F + ASUS TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4 + Corsair VENGEANCE 16GB 3200MHz -Gari:12Hó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest