Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
kovaax #125646 üzenetére
Igen, figyelni kell rá.
Nekem ez nem számít kockázatnak, mert napi szinten rögzítem az árfolyamokat, hamar feltűnik, ha elkezdene negatívba menni.
#125627 A_Papa
Kockázatvállalástól függ, de ha nem is szeretnél 15m alatt részvényt venni, én a helyedben akkor sem csak forintos állampapírt vennék, sőt, legfeljebb 1/3-át hagynám forintban (vagy akár még annyit sem, pár havi vésztartalék, azon felül ha forintban kapod a fizetésed, abból meg lehet oldani az életet). Én kb 3.5 éve nyergeltem át majdnem teljesen euróra, nagyon örülök, hogy megtettem. Sohasem késő, hosszú távon valószínűleg mindig meg fogja érni, ugyanúgy, mint ahogy ATH-n részvényeket venni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest